Här är det möjligt att komma i kontakt med oss som driver Firmalån.com. Notera att vi inte är en långivare eller erbjuder någon form av egen finansiering till vare sig företag eller privatpersoner. Frågor om banker och enskilda kreditgivare, ber vi er i första hand rikta direkt till respektive finansbolag.

 

[contact-form-7 id=”7″ title=”Kontaktformulär 1″]


1 besökare har lämnat omdömen om “Kontakt

 1. Martin Boger Svara

  Hei,

  Mitt navn er Martin Boger og jeg er en norsk student som for tiden skriver masteroppgave i Portugal gjennom studiene mine på Norges Handelshøyskole og Nova SBE i Portugal. I den forbindelse undersøker jeg hvordan fintech påvirker det norske bankmarkedet. I korte trekk er målet med oppgaven å gjøre en kvalitativ og kvantitativ vurdering av hvordan norske banker påvirkes både positivt og negativt av nye teknologiske løsninger i bankmarkedet. Første steg i prosessen er at jeg gjennomfører intervjuer og det er i den forbindelse jeg kontakter dere. Jeg forsøkte å komme i kontakt med firmalan.com sin norske divisjon men fant ikke noe skjema på nettsiden.

  Mitt spørsmål er om en i deres selskap har mulighet til å delta på et intervju med meg. Jeg er fleksibel når det gjelder tid og håper det kunne passet med et intervju mellom 4. og 31. mars. Isåfall ville det vært ønskelig å gjennomføre det over Skype med en maksimal varighet på 30 minutter. Jeg forstår dere har mye å gjøre, men jeg ville satt stor pris på bidrag og ønsker selvfølgelig å rette en takk til dere i oppgaven jeg leverer.

  Jeg ser frem til å høre fra dere.

  Med vennlig hilsen
  Martin Aasheim Boger

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *